Skulle hatt en vev!!

Som det hobbymennesket jeg er, finnes det mange ting jeg har lyst til å teste ut. Men det går jo ikke an å kjøpe inn utstyr til alt man kunne tenke seg å prøve!? Eller gjør det kanskje det?

For å være helt seriøs – nei, det går ikke an for meg i alle fall. Det finnes jo de som har plass og penger nok til å denne nydelige muligheten, men for meg er det verken penger eller plass til en vev av stor størrelse!

Studiehybler er kjedelige

Datter er blitt student og bor på hybel – du vet en sånn firkantet, helt hvit boks der man ikke får lov å henge opp, male eller gjøre det til sitt eget. Dette er noe de fleste kan kjenne igjen, antar jeg. Så hvordan kan man gjøre det litt til sitt? Det er her mine hobbytanker dukker opp!

Garnstrimler laget av olabukser og t-skjorter
Hva kan lages om du gjenbruker t-skjorter og gamle olabukser?

I mange år har jeg hatt lyst til å lage filleryer og jeg har sett på mange varianter av hjemmelagde vever. Men det har liksom ikke blitt noe av. Istedenfor har jeg heklet og strikket tepper av t-skjorte garn – som jeg ikke ble fornøyd med, for det var ikke det samme.

Og nå som jeg satt og tenkte på billige, enkle og praktiske ting til datteras hybel, falt jeg tilbake på filleryer.. Jeg hadde en del gamle olabukser som egentlig skulle kastes og noen t-skjorter med hull. Men problemet var fortsatt at jeg ikke har en vev, og ikke kjenner noen i nærheten som har en vev…

Men Pinterest altså! Her dukker det opp løsninger som jeg ikke ville kommet over ellers!! Digger denne plattformen! Jeg fant noen som hadde brukt et teppeunderlag – type anti-skli – og laget fillerye ved hjelp av den. Og det så ut som en fillerye! Så da måtte jeg jo prøve det, og vet dere – jeg er så fornøyd!!! Det ble akkurat slik jeg ønsket!

Ferdig fillerye av blå olabukser og gamle t-skjorter
Beklager at bildet er veldig mørkt!

Er det nøyaktig som en fillerye? Absolutt ikke! Baksiden ser overhodet ikke ut som en fillerye, men det gjør ikke noe. Teppet er lett, ligger temmelig stødig på gulvet, er stort nok til å ligge under bordet på hybelen og tilfører farge til et hvitt rom. Det beste er jo at det kostet veldig lite, bare mange timer med jobbing. Men det gjør jeg gladelig for de jeg er glad i! Så jeg er veldig fornøyd!

Gjenstår å se om dattera blir like fornøyd når teppet ligger i hybelen, men håper jo det 🙂

Få informasjon om nye innlegg og litt ekstra i ny og ned ved å melde deg på nyhetsbrevet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *