Teknologi altså – not my friend!

Jeg har hatt problemer med nyhetsbrevet mitt, men det er nå oppe og går….tror jeg. Alle tester fungerer, så håper inderlig problemet er fikset. Men dersom du har meldt deg på nyhetsbrevet, så har ikke systemet registrert det.. Så meld deg gjerne på nyhetsbrevet mitt på nytt!

Dessverre er jeg ofte ikke spesielt god venn med teknologi av ulike varianter. Headsettet jeg fikk til jul sluttet bare å fungere, telefonen min glitchet både med det ene og det andre, chromebooken slår seg plutselig av uten at jeg har gjort noe (tror jeg jo selv, i alle fall) og smartklokka ville ikke koble seg til telefonen min… Jeg kunne fortsatt lenge med ulike hendelser der jeg bruker produkter slik de skal, men de ikke funker som de burde, uten at jeg har gjort noe spesielt for å få dem til å ha hikke…

Men ja, teknologi og meg er til tider uvenner, og sønnen min eller mannen må hjelpe meg å fikse. Naturligvis sier de bare «men du skulle jo bare ha…» som den største selvfølge, og så skjønner jeg fortsatt ikke helt hva de snakker om… Heldigvis har jeg andre gode egenskaper!

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet – så håper jeg det nå funker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *