Blå himmel og SOL – våren titter frem

DEN følelsen – du vet hvilken jeg mener, ikke sant!?

Den følelsen du får etter uker og måneder med vintervær der kulde, is og snø har preget hverdagen… Den deilige følelsen og lykken når solen begynner å varme, snøen smelter og du kjenner på vårfølelsen… Gleden som dukker opp selv om det ikke er helt vår enda og vintersesongen kan vare lenge enda…

Godt kledd for solveggen - blury bilde
Skjerf, pledd, solbriller, ulltøfler og ulljakke – bare la meg sitte litt i solen!

Det er den følelsen jeg hadde her om dagen – den yrende vårfølelsen som er så digg! Ikke misforstå meg altså. Jeg liker vinteren, i starten. Den første snøen er skikkelig kul og jeg liker å følge med på sesongene slik vi kan i Norge der de er veldig tydelige. Og skogen er uendelig magisk og vakker når trærne er tunge av snø og istapper! Den blir litt ekstra vill og unik om vinteren, og det er så mye lettere å se dyrespor når man er på tur – du vet; «de små tingene» jeg alltid ser etter.

Men etter et par måneder med vinter, så er jeg ferdig! Da kunne det fint vært snø på fjellet slik at jeg kunne oppsøkt den om jeg ville, men bart og fint hjemme der jeg bor… Jeg er helt sikker på at jeg IKKE er den eneste som føler deg slik! Hva tenker du? Er du en som liker vinteren og helst vil ha den lengst mulig, eller er du mer som meg?

Snødekket grantre i skogen

Mer enn 40 ganger rundt Morder Jord

Vintersesongen har i år vært ganske tung for mange. Mesta, som har noe sånt som 1/3 av ansvaret for måking av veiene i vårt landstrakte land, måkte seg 40 ganger rundt jorda i bare januar! Tenk bare hvor mange kilometer som er kjørt med måkebil om man tar med de andre som også måker!!

Det har vært enormt mye snø i store deler av Norge, og det har ført til stengte barnehager, skoler og busser som ikke har gått. Og så er det isen da.. Her jeg bor blir det helt latterlig glatt innimellom, og det er virkelig ikke en ting jeg liker. Og denne sesongen synes jeg vi har hatt veldig mange glatte dager…

Sol, palmesus og vann man kan bade i

Lengter så innmari etter sol, sommer, blå himmel og varme!!

I julegave fikk jeg reise til Spania av familien, så jeg fikk tilbringe nesten to uker i varmere temperaturer i januar, men det var liksom ikke nok. Hadde det vært opp til meg kunne jeg bodd der flere uker i strekk gjennom året… ikke nødvendigvis i Spania, men et sted med falmer, strender, hav med god temperatur og sol som varmer hele året!

Skulle gjerne tilbrakt hele sommersesongen under palmene i år, et sted der vannet er varmere enn i våre kyststrøk og fjorder. Jeg fryser så lett, så der jeg tidligere ville hoppet ut i vannet også i Norge, synes jeg nå det er for kaldt med 18-20 grader…

Jeg tenker liksom at det hadde vært så utrolig herlig med en lang sommer i sol og varme!! Men det er jo aldeles ikke sikkert jeg ville kjent det sånn etter noen uker i varmen, for vi har vært på ferie i temperaturer som virkelig ikke var ok fordi det var for varmt og vi ikke orket noen ting.

Hva er din favorittsesong? Fortell meg hva som gir deg lykkefølelsen når det gjelder vær og vind!

Papegøyeblomster Spania

Har du lyst på noen gratis ting innimellom, og litt ekstra fra meg? Meld deg på nyhetsbrevet mitt:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *